Tekst

Vi går helt i sort på Black Friday og giver dig en prisfest uden lige. 

 

BRUG RABATKODEN: ?

 

... og spar ? % på hele butikken undtaget allerede nedsatte og udsolgte varer. Ud over procentrabatten, så har vi en ekstraordinære tilbud samt enkelte afhentningstilbud i butikken. Dem finder du nedenfor.

 

Afhentningstilbuddene gælder kun i butikken, hvor vi åbner allerede kl. 08.00. Tilbuddende på webshoppen gælder hele dagen, altså indtil midnat. Vi forventer en travl dag, så kan der være længere ekspeditionstid end normalt.

For at få tilbuddene her på shoppen, skal du bruge følgende rabatkoden, som bliver afsløret ved midnat torsdag. Koden skal indtastes inden du går til betaling, og der vil automatisk blive fratrukket rabat. I butikken fratrækker vi rabatten ved kassen. Returregler og fortrydelsesret er selvfølgelig som de plejer. Tilbuddende gælder kun fredag den 24. november 2017 og ikke for BtB-kunder eller allerede aftalte rabatter.

 

Alle varer, der står som værende på lager, kan købes. Skulle det alligevel ske, at du får gennemført et køb med en udsolgt vare, kontakter vi dig hurtigst muligt med en leveringsdato.

Afhentningstilbud

Ud over de nedenstående tilbud, har vi nogle knaldtilbud i butikken i Hasselager. Varerne skal afhentes, kan ikke forudbestilles og max ét af nedenstående tilbud pr kunde. Der er et meget begrænset antal til rådighed.

 

 

Tilbud hele dagen