Kaffen og risteren

Al kaffe, du finder i poser fra KaffeMekka, er noget vi rister selv. Vi køber selv de grønne bønner, og rister dem efter vores egen udviklede profil. Hver rist er manuelt kontrolleret og overvåget, og med vores rister, en Loring Smart Roast, er vi sikret et ensartet resultat hver gang. Kun på denne måde kan vi garantere dig for kvaliteten og måden kaffen er ristet på.

Valget af Loring Smart Roast var enkelt for os, selvom vi skulle være de første i Danmark til at købe og bruge risteren. Risteren er en konvektionsrister modsat traditionelle ristere, hvilket betyder et langt mindre energiforbrug. Risteren har en kapacitet på 35 kg, og vi typisk bliver hele vores lager af ristet kaffe brugt op på under en uge, så du er altid garanteret frisk kaffe.

Vi datomærker vores poser med en ’mindst holdbar til’-dato. I vores optik, skal kaffen helst drikkes inden 12 uger. Espressokaffe er dog bedst inden 8 uger. Du opbevarer bedst kaffen i den pose, kaffen bliver leveret i. Posen skal opbevares svalt og ikke i direkte sollys. Luk posen tæt til, når du har taget den mængde, du skal bruge. Når du har åbnet posen, skal kaffen helst drikkes inden for to uger. Vi anbefaler, at du altid kun kværner den mængde kaffe du har brug for. 
 

Se hvordan kafferisteriet foregår i denne video