Om os

KaffeMekka springer ud fra kærligheden til god kaffe. Vi tog de første spæde skridt i en garage i Højbjerg i 2005, men måtte hurtigt erkende, at kaffesække, espressomaskiner, en stor kafferister samt kunder fylder meget mere, end hvad der er plads til i et almindeligt hus. Derfor byggede vi de lokaler vi bor i nu i Hasselager syd for Århus, hvor vi flyttede ind i efteråret 2009.

Her har vi pladsen til både at have et stort showroom og tage imod kunder, men vi har også lager, eget værksted og ikke mindst vores stolthed – en Loring Smart Roast kafferister.

Her hos KaffeMekka er det den gode kaffe, der er i højsæder. Derfor er vi selvfølgelig også medlem af SCAE (Speciality Coffee Associaton of Europe) Danmark, hvis målsætning er at udbrede kendskabet til den gode kaffe. Vores to topristere er desuden SCAE Roasting Level 1-certificerede. En uddannelse, der kræver både teoretisk indsigt og praktisk håndelag i kafferistningens kunst.

I 2014 blev vi kåret som Gazellevirksomhed af Børsen. En titel vi er stolte af, men uden alle jer kunder, ville det ikke være sket. En titel vi selvfølgelig jagter igen fremover.
 

Åbningstider i butikken

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00


OBS: Der kan gælde særlige åbningstider på helligdage, i højtider og andre mærkedage. Se mere her >>

Berry & Bean A/S
Beringsvej 21A
8361 Hasselager
CVR: 29220638
Tlf.: 8627 3570